...Kif və ya kartof xəstəliyindən qorunmaq üçün yayda çörəyi necə düzgün saxlamaq izah edilib.
SİA-nın məlumatına görə, şirkət izah edib ki, qablaşdırılmamış çörəyin bütün lazımi şərtlər yerinə yetirildiyi halda saxlama müddəti 36 saatdır.
Çörək isti otaqda və plastik torbada daha uzun müddət saxlanılırsa, kartof xəstəliyi görünə bilər. Bununla bağlı texnoloq çörəyin istidə düzgün saxlanması ilə bağlı məsləhətlər verib.
...Ehtiyat üçün bişmiş məhsullar almayın, bişdikdən sonra 12 - 14 saat ərzində təzə istifadə edin. Yayda çörəyi soyuducuda və heç bir halda plastik torbada saxlamaq məsləhət deyil.
Nazlı Almuradova