Elektrik Sobasından düzgün istifadə etməyin qızıl qaydaları

11 Noyabr 2018 03:07 (UTC+04:00)

Çox vaxt reseptə tam əməl etsək də, sobada bişən şirniyyat və digər un məhsullarının yetərincə şişməməsindən, üzərinin qızarıb, içərisinin çiy qalmağından şikayətlənirik. Bəzən də, ruhdan düşürük. XəzərXəbər-in bu tövsiyələrindən sonra sobada hazırladığınız şirniyyatlar ümümiyyətlə istənilən növ xəmir işlərinin dadı və görünüşü ürəyinizcə olacaq. Öncə elekrik soba ilə bağlı bir neçə tövsiyyəni nəzərinizə çatdıraq:

Təbii ki, elekrik soba olduqca rahatdır. Çünki burda bişmə temperaturunu özünüz dəqiq idarə edə bilirsiniz. Lakin diqqət etməli olduğumuz bir neçə məqam var:

Sonda isə müxtəlif bişmələrin hazırlanma dərəcələrini təqdim edirik: